33 C
București
17 iulie 2024
AcasaDiverseCarmistin a depășit pragul de 4000 de angajați, anunță președintele grupului, dl....

Carmistin a depășit pragul de 4000 de angajați, anunță președintele grupului, dl. Paraschiv

Articole asemanatoare

Brida multiplă de fixare pentru rigips: Secretul montajului perfect

În domeniul construcțiilor și renovărilor, eficiența și durabilitatea sunt...

Carmistin a depășit pragul de 4000 de angajați, anunță președintele grupului, dl. Paraschiv

Carmistin, lider în sectorul alimentar din România, și-a crescut...

Tendințe și inovații în lumea machiajului: ce trebuie să știe fiecare artist?

Industria machiajului este într-o continuă evoluție, iar tendințele și...

Carmistin, lider în sectorul alimentar din România, și-a crescut forța de muncă la peste 4000 de angajați, aproape dublând numărul acestora în trei ani. Fondată în 2000, compania continuă să se extindă și oferă angajaților beneficii competitive și oportunități de dezvoltare profesională.

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară, în special în piața cărnii, a depășit pragul de 4000 de angajați. Această creștere semnificativă, aproape dublă față de sfârșitul anului 2021, când număra circa 2300 de angajați, subliniază expansiunea rapidă și succesul continuu al companiei.

Fondată în anul 2000 de Iustin Paraschiv, Carmistin a evoluat de la o afacere de familie în Prahova, bazată pe producția de mezeluri, la un grup major în industria alimentară, crescându-și constant cifra de afaceri.

Carmistin – Cel mai mare angajator din industria alimentară

Creșterea numărului de angajați din cadrul Carmistin reflectă un plan de dezvoltare bine structurat și dorința de a rămâne în fruntea industriei alimentare. Această realizare se datorează unei strategii bine concepute și implementate de expansiune și diversificare a liniilor de business. 

Sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, grupul Carmistin activează în domenii precum furaje și agricultură, creșterea păsărilor și animalelor, procesarea și distribuția produselor alimentare. Integrarea pe verticală permite companiei să controleze fiecare etapă a lanțului de producție, asigurând standarde înalte de calitate și eficiență.

Extinderea și diversificarea liniilor de business Carmistin

Carmistin operează în mai multe sectoare cheie ale industriei alimentare:

  • Pui: Carmistin gestionează ferme de pui, asigurând bunăstarea animalelor și calitatea produselor finale. Recent, a deschis prima fermă de pui de carne BIO din România, extinzând portofoliul La Provincia cu produse premium.
  • Porc: Fermele de porci ale Carmistin utilizează tehnologii moderne pentru a garanta produse de înaltă calitate.
  • Vită: Linia de vită a grupului se concentrează pe îmbunătățirea metodelor de creștere și îngrășare a tineretului taurin din rase mixte, asigurând genetică pură și alimentație naturală.
  • Agricultură: Carmistin deține și operează terenuri agricole, producând furaje de calitate superioară pentru fermele sale.
  • Energie verde: Organizația este într-o activitate continuă de căutare de soluții pentru asigurarea securității energetice.

Cum își răsplătește Carmistin angajații?

Cele mai citite articole

Carmistin se remarcă nu doar prin performanțele sale financiare și operaționale, ci și prin modul în care își tratează angajații. Grupul oferă un mediu de lucru dinamic și inovativ, unde angajații sunt încurajați să contribuie cu idei și soluții noi. 

Pachetul de beneficii este complex și proporțional cu experiența și performanțele angajaților, incluzând salarii competitive, bonusuri și oportunități de dezvoltare profesională și personală. Carmistin pune accent pe formarea continuă a angajaților, oferind programe interne de dezvoltare pentru a îmbunătăți competențele acestora și asigurând o evoluție profesională constantă. Angajații sunt instruiți să împărtășească valorile și viziunea grupului, contribuind astfel la succesul și reputația acestuia.

Planurile de viitor ale companiei 

Cu un management tânăr și viziuni dinamice, Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, se concentrează pe responsabilitate și calitate în toate procesele sale. Grupul intenționează să continue evoluția și inovația, rămânând în topul companiilor din piața agroalimentară românească. 

Acest obiectiv ambițios reflectă angajamentul Carmistin pentru performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Compania dorește să atragă noi angajați care împărtășesc aceeași viziune și valori, contribuind astfel la crearea unui model de afacere integrată. 

Carmistin își propune să rămână o afacere antreprenorială, flexibilă și dinamică, capabilă să se adapteze rapid la schimbările de piață și să ia decizii strategice eficiente. Grupul Carmistin este un exemplu de succes antreprenorial în România, reușind să se impună ca un lider în industria alimentară și să creeze un mediu de lucru atractiv pentru angajați. 

Cu o viziune orientată spre evoluție și inovație, Carmistin continuă să se dezvolte, contribuind la economia românească și oferind produse de înaltă calitate și oportunități de carieră pentru mii de români. Prin angajamentul său față de calitate, responsabilitate și inovare, Carmistin își consolidează poziția pe piața românească și se pregătește pentru noi provocări și realizări în viitor.

Cele mai citite articole

Ultimele articole