33.4 C
București
22 iunie 2024
AcasaSanatateDe ce Fast&Fixed?

De ce Fast&Fixed?

Articole asemanatoare

De ce Fast&Fixed?

Indiferent de varsta, fiecare pacient doreste isi doreste sa ramana vesnic tanar iar acest lucru este valabil si in cazul danturii. Este in special cazul persoanelor cu dintii la care edentatia a inceput sa isi faca aparitia. Adesea, o proteza integrala nu este satisfacatoare pentru majoritatea pacientilor.

Alegerea implantului dentar Fast and Fixed poate fi solutia pe care o cautati pentru dintii lipsa. Implanturile Fast & Fixed permit obtinerea unor dinti ficsi aceeasi zi. Acest lucru inseamna ca va puteti bucura de beneficiile functionale si estetice ale zambetului dvs. nou-nout dupa o singura programare stomatologica cu sistemul de implant Fast & Fixed. 

Nu este nevoie sa treceti printr-o perioada de vindecare care poate dura luni de zile pentru a fi finalizata, deoarece implanturile se vindeca si se integreaza cu tesutul inconjurator. In cateva ore, puteti iesi din clinica cu un zambet atragator, cu un aspect mai sanatos si puteti spune adio problemelor legate de lipsa dintilor!

Cui se adreseaza tratamentul Fast and Fixed? 

Tratamentul Fast & Fixed este ideal pentru cei care au probleme de deteriorare a osului maxilar, ceea ce poate face ca amplasarea implanturilor conventionale sa fie foarte dificila sau aproape imposibil de realizat. 

Cele mai citite articole

Problemele legate de protezele dentare slabite sunt, de asemenea, rezolvate cu ajutorul acestui sistem de implanturi, care fixeaza restaurarile dentare pentru o utilizare mai confortabila si mai sigura a protezelor.

Conceptul Fast & Fixed se aplica pacientilor care au ramas complet fara dinti sau care sunt pe cale sa isi piarda dintii. Permite recuperarea completa a dintilor pacientilor prin proteze fixate permanent cu un numar minim de implanturi – 6 pentru maxilar si 4 pentru mandibula.

Implanturile Fast and Fixed sunt concepute pentru a maximiza pe deplin structura osoasa existenta a maxilarului care s-ar fi putut deteriora, cum ar fi in cazurile in care pacientul a suferit pierderi de dinti netratate pentru o perioada lunga de timp.

Designul implanturilor dentare Fast si Fixed face posibila finalizarea cu succes a tratamentului cu implanturi dentare in cazurile in care structura osoasa a maxilarului s-a deteriorate, fara a fi nevoie de proceduri mai complicate (si mai costisitoare), cum ar fi grefa osoasa sau grefa de sinus.

Cele mai citite articole

Ultimele articole