33.4 C
București
22 iunie 2024
AcasaTehnologieRăcitoare de bere pentru localuri cu stil

Răcitoare de bere pentru localuri cu stil

Articole asemanatoare

Răcitoare de bere pentru localuri cu stil

Un răcitor de bere este un echipament comercial cu rolul principal de a menține berea proaspătă și rece în restaurante, baruri, cluburi sau alte locații HoReCa. Sunt disponibile la distribuitori mai multe modele de răcitoare de bere. Cele mai populare sunt răcitoarele de bere care pot fi montate direct pe tejghea.

Ce răcitor de bere pentru tejghea poți alege pentru unitatea ta?

Una dintre opțiunile populare acum este răcitorul cu compresor. Acest tip de răcitor funcționează prin comprimarea și extinderea unui gaz refrigerant, astfel încât acesta să absoarbă căldura din interiorul echipamentului. Răcitoarele cu compresor sunt puternice, eficiente energetic și pot menține temperaturi foarte scăzute, fiind potrivite pentru a menține berea draft la temperaturi perfecte.

Iată două modele de răcitoare de bere pe tejghea calitative de la TC Romania Crown Cool care te-ar putea interesa:

1. Răcitor de bere pe tejghea cu un robinet – SOUDEK 20 Green Line (SOUDEK 1/8 Hp)

Dacă vrei un răcitor de bere clasic, spectaculos ca design, având partea vizibilă realizată din lemn de stejar și inox gen butoi, robinet cu mâner din lemn, alege neapărat acest echipament pentru baruri, pentru că va fi apreciat de către clienții ce vor intra în localul tău.

Răcirea se face pe bază de aer, are compresor încorporat și o tăviță picurătoare din oțel inoxidabil. 

Echipamentul permite reglarea temperaturii în 7 trepte, în condițiile în care avem de-a face cu o răcire rapidă ce se petrece doar în 5 până la 10 minute din momentul pornirii echipamentului.

Are o greutate de 15,2 kg, dimensiunile de 20x47x37,7 cm, folosește agent de refrigerare R134a, dispune de o serpentină de 1,1 cm, iar capacitatea compresorului de 1/8Hp.

Ca performanță de răcire a berii, poate aduce la temperatura optimă de servire circa 15 – 20 litri/oră.

Puterea echipamentului este de 267 W și are o tensiune de alimentare de 220-240 V/50 Hz.

Acum îl poți cumpăra la un preț promoțional de pe site-ul tcromania.com.

2. Răcitor de bere cu un robinet – PYGMY 25/K Exclusive

Cele mai citite articole

Vrei o versiune mai modernă de răcitor de bere de tejghea? 

Alege atunci modelul PYGMY 25/K Exclusive pentru că are partea exterioară, confecționată din inox, design-ul este compact și dispune de un panou frontal iluminat atrăgător.

Răcitorul este echipat cu un compresor de aer încorporat și toate elementele de control sunt ascunse în spatele răcitorului, părțile laterale fiind netede, fără grile de ventilație inestetice.

Mai trebuie să știi că Lindr Pygmy 25/K Exclusive este un cooler din noua serie Exclusive a Lindr.

Pygmy 25/K Exclusive este echipamentul potrivit pentru utilizare în restaurante mici, petreceri în grădini de vară sau bistrouri, dar și ca răcitor de rezervă la petreceri mai mari. Răcitorul are o capacitate maximă de răcire de 30 litri/oră și poți turna prima bere bine răcită după doar 5 până la 10 minute din momentul în care răcitorul a fost pornit.

Și acest model de răcitor de bere are compresor încorporat, o serpentină, tăviță picurătoare din oțel inoxidabil, un robinet cromat, elemente care îi conferă un aspect deosebit de plăcut. 

Ca facilitate, mânerul este retractabil, ceea ce înlesnește transportul și mutarea răcitorului după necesitățile personalului de la un moment sau altul.

Are o greutate de 16,3 kg, dimensiunile de 18×34,5×30 cm, folosește agent de refrigerare R134a, are o serpentină de 1,35 cm, iar capacitatea compresorului de 1/8Hp.

Mai dispune de un compresor de aer încorporat care elimină necesitatea unui cilindru de CO2 . Acest lucru face din răcitorul  Pygmy 25/K Exclusive un dozator portabil de bere la halbă performant. Cu Pygmy 25/K Exclusive, tot ce trebuie să faci este să conectezi dozatorul de bere și în maxim 10 minute vei obține o bere rece la temperatura optimă de servire.

Pentru detalii sună la tel. +40 726-308 900 și discută cu un reprezentant TC Romania Crown Cool.

Cele mai citite articole

Ultimele articole