34.1 C
București
22 iunie 2024
AcasaCasa & GradinaCum îți pregătești locuința pentru sezonul rece?

Cum îți pregătești locuința pentru sezonul rece?

Articole asemanatoare

Cum îți pregătești locuința pentru sezonul rece?

Acum că sezonul rece începe să se instaleze cu pași mici este mai important ca niciodată să acorzi atenție eficienței energetice. 

Comportamentul de consum are impact direct asupra valorii facturii lunare. Din acest motiv, este recomandat să identifici și să implementezi soluții practice și eficiente pentru a face față cu brio provocărilor care apar odată cu scăderea drastică a temperaturilor și să te bucuri de confortul termic dorit.

Iată cum poți să faci economii la gaze fără a compromite confortul

Verificarea ofertei la gaze naturale

Dacă nu ți-ai revizuit de multă vreme contractul la gaze naturale, atunci este recomandat să o faci cât mai repede. Este o prioritate să fii mereu informat cu privire la noile schimbări de pe piață și să iei decizii calculate, în beneficiul tău. 

Primordial este să te informezi în legătură cu pret metru cub gaz și să te orientezi către ofertele care se pliază cel mai bine necesităților tale de consum. Pe www.cez.ro regăsești toate informații actualizate în acest sens și oferte adaptate cerințelor tale.

Cele mai citite articole

Fiind cât mai bine informat, vei putea încheia un contract avantajos, cu multiple beneficii, indiferent că vorbim despre gaze naturale sau energie electrică. 

Fii responsabil și ia la timp deciziile care să-ți asigure confortul dorit!

Schimbarea obiceiurilor de consum

Comportamentul de consum adoptat îți influențează considerabil costurile facturilor. În cazul în care nu dispui de suficiente informații privind modul în care poți economisi eficient, CEZ Vânzare îți pune la dispoziție un manual de eficiență energetică care să te ajute să implementezi cele mai bune soluții și să deprinzi noi obiceiuri, mult mai avantajoase pentru bugetul tău.

Asigurarea mentenanței sistemului de încălzire

Dacă centrala termică funcționează în parametrii normali, ai garanția obținerii unor performanțe înalte din perspectiva eficienței energetice. Însă, în situația în care nu efectuezi o verificare periodică a sistemului de încălzire, te poți confrunta cu defecțiuni care împiedică buna funcționare a acesteia. 

De aceea, pentru a împiedica o irosire a energiei cauzate de aceste deficiențe, asigură revizia sistemului de încălzire de către persoane autorizate în acest sens.

Cele mai citite articole

Ultimele articole