33 C
București
17 iulie 2024
AcasaTimp LiberCum sa te pregatesti de o vacanta in Corfu? Iata ce trebuie...

Cum sa te pregatesti de o vacanta in Corfu? Iata ce trebuie sa stii!

Articole asemanatoare

Brida multiplă de fixare pentru rigips: Secretul montajului perfect

În domeniul construcțiilor și renovărilor, eficiența și durabilitatea sunt...

Carmistin a depășit pragul de 4000 de angajați, anunță președintele grupului, dl. Paraschiv

Carmistin, lider în sectorul alimentar din România, și-a crescut...

Tendințe și inovații în lumea machiajului: ce trebuie să știe fiecare artist?

Industria machiajului este într-o continuă evoluție, iar tendințele și...

Numarul romanilor care aleg sa mearga in vacanta in Corfu este in plina crestere, datorita posibilitatii de a cunoaste o multime de locuri de-a dreptul interesante, dar si datorita privelistilor care ii impresioneaza chiar si pe cei mai fini exploratori. Corfu este o adevarata oaza de liniste, fiind o destinatie adecvata de vacanta mai ales pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se deconecteze de la grijile cotidiene. 

Cu ajutorul unui charter Corfu, nu numai ca se poate obtine un pret mai bun pentru tot sejurul, dar exista si posibilitatea diminuarii nivelului de stres provocat, in general, de o calatorie, care presupune alegerea unei cazari potrivite, dar si a unui loc adecvat de mancat in oras. Principalele aspecte de care trebuie sa se tina cont cand vine vorba de o vacanta reusita in Corfu sunt prezentate ulterior in articol.

Inchirierea unui ATV sau a unui scuter

Pana si cei pasionati sa mearga kilometri intregi pe jos trebuie sa tina cont de sfatul inchirierii unui ATV sau unui scuter, pentru ca insula Corfu este o intindere uriasa bogata intr-o multime de obiective turistice care, din pacate, nu se afla la o distanta rezonabila unul de celalalt. De asemenea, nici deplasarea cu masina proprie nu se dovedeste a fi cea mai inspirata decizie, din cauza aglomeratiei care se creeaza constant.  

Planificarea riguroasa a calatoriei

Cele mai citite articole

Mai ales cei care viziteaza pentru prima data insula Corfu, trebuie sa se asigure ca au la dispozitie un plan bine stabilit, cu un traseu clar si activitati bine delimitate pe care sa le experimenteze. Altfel, exista riscul ca acestia sa se piarda in multitudinea de obiective turistice si sa rateze mult din bucuria de a descoperi o multime de locuri interesante.

Nu trebuie sa lipseasca spray-ul de tantari din bagaj

Printre lucrurile care nu trebuie sa lipseasca din bagajul unui turist care se indreapta catre insula Corfu se numara si spray-ul sau crema de tantari. Fiind un loc cu multa vegetatie, prezenta insectelor de acest fel este puternic incurajata, devenind un inconvenient pentru multi dintre cei care vor sa petreaca timp de calitate in aer liber, admirand frumusetile insulei.

In concluzie, daca se tine cont de sfaturile prezentate anterior in articol, orice turist are sansa de a se bucura de o vacanta de-a dreptul reusita in Corfu.

Cele mai citite articole

Ultimele articole